ΑΕΚ

Φορ... επειγόντως για την ΑΕΚ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μείνει μ’ έναν φορ για το ματς με τον Αστέρα και η ΑΕΚ "καίγεται" για την μεταγραφή επιθετικού.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ είχε μπει ως πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ, από την πρώτη μέρα που έγινε ο σχεδιασμός για τον Γενάρη. Από τότε αποκτήθηκε ένα χαφ (Αϊντάρεβιτς), αποκτήθηκε ένα στόπερ (Βράνιες), αποκτήθηκε ένας νεαρός ακραίος επιθετικός (Μεληκιώτης) και έγινε συμφωνία μ’ έναν φορ (Γιακουμάκης) για το καλοκαίρι, ενώ ο βασικός μεταγραφικός στόχος, για χάρη του οποίου «φαγώθηκαν» οι 21 από τις 31 μέρες της μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή ο Ντίας, οδεύει προς Μεξικό.

Όπερ σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ παρέλαβε ουσιαστικά την ίδια επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης, που υπήρχε και προ ενός μηνός. Δηλαδή την απόκτηση ενός φορ. Και μάλιστα αυτή την φορά, ως ακόμα πιο επιτακτική.

Ήδη από την πρώτη προπόνηση που έκανε ο Ισπανός τεχνικός στα Σπάτα, βρέθηκε να βάζει στο απουσιολόγιο του όνομα του Ούγκο Αλμέιδα. Ενός φορ που θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και βασική επιλογή για το αυριανό (22/1) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο. Όμως, το πρόβλημα στη μέση, δεν θα επιτρέψει στον Πορτογάλο να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ.

Και από την στιγμή που ούτε και ο Χρήστος Αραβίδης, που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δεν είναι διαθέσιμος, ο Ισπανός τεχνικός έχει ως μοναδική επιλογή καθαρόαιμου φορ, μόνο τον Τόμας Πέκχαρτ. Παίκτη που δεν ταιριάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του Χιμένεθ. Και έτσι ήδη από το πρώτο ματς, ο Ισπανός τεχνικός έχει βρεθεί να με ζήτημα στην κορυφή της επίθεσης. Σ’ ένα παιχνίδι μάλιστα, που ο Χιμένεθ θεωρεί κομβικό και τη νίκη υπερ-απαραίτητη.

Πλέον η ΑΕΚ «καίγεται» για την μεταγραφή ενός φορ. Ενώ πλέον πιέζεται και από τις αγωνιστικές ανάγκες της, αλλά και από τον χρόνο, καθώς ότι έχει να κάνει, πρέπει να το κάνει μέσα σε μόλις δέκα μέρες. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, όπως ήδη έχετε διαβάσει από το Sport24.gr, ενεργή συμμετοχή στην αναζήτηση λύσης για τον εκλεκτό για την επίθεση, θα έχει και ο Χιμένεθ. Όχι μόνο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του επιθετικού που ο Ισπανός τεχνικός θέλει, αλλά και για περιπτώσεις παικτών που ο ίδιος γνωρίζει.

Ο Χιμένεθ έχει έτσι κι αλλιώς να κάνει πολλά πράγματα, σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην αρτιότερη προετοιμασία του αυριανού παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης. Επομένως δεν αποκλείεται οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα του φορ, να πάνε για μετά το ματς. Ώρες βεβαίως και όχι μέρες μετά, καθώς ο χρόνος πιέζει, ενώ η ΑΕΚ έχει και παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τον Λεβαδειακό και μάλιστα εκτός έδρας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χιμένεθ: "Πίστη και δουλειά"
Θέλει Λέσκοτ η Σάντερλαντ για να την σώσει
Πρόβλημα με Αλμέιδα
Μελισσανίδης: "Σας θέλω Απάτσι"
Τζεμπούρ, 6άρα, Μπέλεκ και άλλα...
Χιμένεθ: "Όποιος δεν τα δίνει όλα…"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ