ΑΕΚ

Φινάλε με προπόνηση και φιλικό

Φινάλε με προπόνηση και φιλικό
ΑΕΚ προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεμούδιασμα στο γήπεδο το πρωί και φιλικό με την Πογκόν το απόγευμα (18.00) το πρόγραμμα της ΑΕΚ την τελευταία μέρα στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Το πιο επίπονο και πιο απαιτητικό κομμάτι της δουλειάς στην προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σήμερα (14/7) φτάνει στο τέλος του.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν στην τελευταία μέρα της δουλειάς εδώ στο Κίελτσε. Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές δεδομένα είναι φορτωμένοι με τεράστια κούραση μετά από τις 16 μέρες παρομονής στην Πολωνία, ο Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε κανονικά πρωινή προπόνηση πριν από το φιλικό.

Βεβαίως οι παίκτες δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από ένα ξεμούδιασμα με κορόϊδο και με πάσες μεταξύ τους. Το απόγευμα στις 18.00, η ΑΕΚ υποδέχεται στο γήπεδο που κάνει τις προπονήσεις, την πολωνική Πογκόν (ομάδα Β' κατηγορίας), στο τελευταίο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, καθώς αύριο (15/7) το πρωί η αποστολή "πετάει" για Αθήνα.

Ο Κετσπάγια θα κάνει και σ' αυτό το φιλικό ανακάτεμα της "τραπουλας" της ενδεκάδας. Ενώ η μοναδική του ανησυχία έχει να κάνει με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών. Άλλωστε και σήμερα το πρωί έριχνε ψιλόβροχο κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Μάλιστα ο Κετσπάγια έδινε οδηγίες στους παίκτες του, να προσέχουν ορισμένα σημεία του αγωνιστικού χώρου, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ