ΑΕΚ

Φιλικό με την εθνική Αστέγων η ΑΕΚ

Φιλικό με την εθνική Αστέγων η ΑΕΚ

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ ξεφεύγει από τα στενά αγωνιστικά πλαίσια κι έκλεισε φιλικό με την Εθνική Αστέγων για τις 29 Δεκεμβρίου.

Παραδοσιακά για την ΑΕΚ, το ποδόσφαιρο δεν ήταν μόνο νίκες, αποτελέσματα και βαθμοί. Ήταν και είναι και πολλά άλλα πράγματα. Το είχε αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν, με κορυφαία το φιλικό ειρήνης στο Βελιγράδι εν μέσω πολέμου.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδων Αστέγων. Μια ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους που πάνω απ’ όλα αποδεικνύουν πως ξέρουν να πολεμούν, σ’ όποια μάχη και αν βρουν μπροστά τους στη ζωή. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, αλλά η ΑΕΚ δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρόταση που έγινε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και σχετική πρόταση την οποία αποδέχθηκαν η διοίκηση του ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕΚ και την Εθνική Αστέγων, η οποία κατέκτησε το «INSPTrophy», αλλά και το Κύπελλο «FairPlay» («Ευ Αγωνίζεσθαι») στο 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Αμστερνταμ.

«Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο» («aballcanchangetheworld») είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων και η Περιφέρεια Αττικής, η ΑΕΚ και το Ολυμπιακό Στάδιο από το οποίο ξεκίνησε η εθνική μας ομάδα, πριν από το σημαντικό της επίτευγμα, τιμούν την Εθνική Αστέγων για τη μεγάλη της προσπάθεια, που εκτός των άλλων, αναδεικνύει κατά τον καλύτερο τρόπο τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ