ΑΕΚ

FIFA 17 και PES 2017 χωρίς την ΑΕΚ. Τι λένε από την Ένωση

FIFA 17 και PES 2017 χωρίς την ΑΕΚ. Τι λένε από την Ένωση

Τα αγαπημένα παιχνίδια Fifa 17 και PES 2017 έρχονται με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ αλλά χωρίς την ΑΕΚ. Τι ενημέρωσαν από την Ένωση για την απουσία.

Για ακόμα μία χρονιά τα αγαπημένα παιχνίδια Fifa 17 και PES 2017 δεν θα έχουν την ΑΕΚ. Και αν τις προηγούμενες χρονιές ήταν λογικό, καθώς η Ένωση ήταν στις χαμηλές κατηγορίες, φέτος που επέστρεψε στην Ευρώπης ως Κυπελλούχος, οι φίλοι της ανέμεναν ότι θα την δουν στα δύο παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της ΑΕΚ: "Στα παιχνίδια αυτά μετέχουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε σεζόν και συγκεκριμένα από τη φάση των ομίλων και μετά, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της επόμενης εκδοχής κάθε παιχνιδιού, διαπραγματευόμενες φυσικά και την ανάλογη εμπορική συμφωνία.

Όσες ομάδες λοιπόν θα συμμετέχουν φέτος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (σεζόν 2016-17) από τη φάση των ομίλων και μετά θα συμμετέχουν στα παιχνίδια για το 2018. Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι ιδιάζουσα, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2015-16 και όχι μόνο, έμεινε εκτός. Οπότε δεν συμπεριλήφθη στον προγραμματισμό των εταιριών (ΚΟΝΑΜΙ & ΕΑ SPORTS) για την έκδοση των παιχνιδιών του 2017.

Για την εκδοχή των παιχνιδιών του 2018 (δηλαδή τα παιχνίδια που θα βγουν του χρόνου τέτοιο καιρό) και παρά τον φετινό πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ από τους ομίλους, γίνονται ήδη ενέργειες προκειμένου να συμπεριληφθεί και η ΑΕΚ στις ελληνικές ομάδες τόσο για το FIFA όσο και για το PRO."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ