ΑΕΚ

"Φευγάτος" ο Σκόκο απ' τη Νιούελς

"Φευγάτος" ο Σκόκο απ' τη Νιούελς

Ο Νάτσο Σκόκο έδωσε συνέντευξη Τύπου και αφού επιτέθηκε στη διοίκηση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης στις αρχές Ιουλίου απ' τη Νιούελς.

Για πρώτη φορά, από τότε που ξέσπασε η κρίση στη Νιούελς, ο Νάτσο Σκόκο όχι μόνο πήρε δημοσίως θέση, αλλά άφησε και ορθάνοικτη την πόρτα της αποχώρησης του από την ομάδα.

Ο Αργεντινός παραχώρησε μετά την σημερινή (07/06) συνέντευξη Τύπου, στην οποία επιτέθηκε στην διοίκηση και τα άφησε όλα ανοικτά για το μέλλον του.

Στην ερώτηση για το μέλλον του στη Νιούελς, ο Σκόκο απάντησε: "Δεν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, ο καθένας μας ξεχωριστά θα δει τι προοπτικές έχει και θα εκτιμήσει την κατάσταση. Ο καθένας μας θέλει και προσπαθεί να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και να είναι ευτυχισμένος, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει περάσει τις ομορφότερες στιγμές. Όταν όμως η κατάσταση είναι δύσκολη, αυτή η επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί", τόνισε ο Αργεντινός, ο οποίος προσπάθησε να αναλύσει την κατάσταση που επικρατεί στη Νιουέλς.

"Μ’ αυτή την κατάσταση, λίγες μέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, μας οδηγεί σε κατάσταση να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάρει μια δύσκολη απόφαση, να μην προπονηθούμε. Και αντί η διοίκηση να έρθει να μας μιλήσει, έκανε μια συνέντευξη Τύπου για να μας πει να κάνουμε το καλύτερο. Αντ’ αυτού διάλεξαν μια άλλη πολιτική και να πάρουν άλλα μέτρα, με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Εμείς θέλουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, να προκριθούμε στο Copa Libertadores.

Θα το κάνουμε και θα το κάνουμε μόνο για την ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο κύπελλο Αργεντινής και στα τρία ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ξέρουμε πως μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Για να μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει πρώτα να αποδεχθείς πως υπάρχει και να ψάξεις για λύσεις. Την προηγούμενη Παρασκευή περιμέναμε ένα μίτινγκ για να μας πουν τι πρόκειται να γίνει. Δεν έγινε ποτέ και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ