ΑΕΚ

Φέρνουν χρήματα για την "Αγιά Σοφιά"

Φέρνουν χρήματα για την "Αγιά Σοφιά"
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ταξίδι το οποίο ενδέχεται να αφορά τη χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς» πραγματοποιούν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Βήμα βήμα προχωρούν στην ΑΕΚ οι εξελίξεις γύρω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά τη χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στην Ένωση, τον Δήμο και το υπουργείο, φαίνεται ότι άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».

Επόμενη κίνηση από πλευράς Δικεφάλου είναι η ανεύρεση πόρων που θα συμβάλλουν στην κατασκευή του γηπέδου και στη συνέχεια η οικοδομική άδεια, η οποία θα δώσει το πράσινο φως στην ΑΕΚ να βάλει μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του στην Αμερική, έχοντας μαζί του τον κ. Ανδριόπουλο, με τους δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr, να πετούν για τις ΗΠΑ, με στόχο, πιθανόν, τις επαφές με υποψήφιους που θέλουν να χρηματοδοτήσουν το έργο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου προχωρούν άμεσα με τις επόμενες κινήσεις, από τη στιγμή που όλα είναι σχεδόν έτοιμα, ώστε το εγχείρημα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ