ΑΕΚ

"Ευχαριστούμε τον κόσμο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ  (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το μοναδικό κέρδος για την ΑΕΚ, το χειροκρότημα από των φιλάθλων της ομάδας μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προφανώς και μετά από μια ήττα και μάλιστα σε ντέρμπι και ειδικά με γκολ στο 90ο λεπτό, είναι δύσκολο να βρεθούν κέρδη. Ωστόσο για όλους στην ΑΕΚ, από τη διοίκηση και τον προπονητή, μέχρι τους ποδοσφαιριστές, ήταν σημαντικό το γεγονός πως ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα. Παρά την πίκρα της ήττας.

"Η συγκλονιστική συμπαραστασή τους όσο η ομάδα έχανε με 0-2 αλλά και το χειροκρότημα τους μετά από μια πικρή ήττα, που ήρθε μετά από πολύ μεγάλο διάστημα, επιβεβαιώνει ότι γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε οπαδό στην Ελλάδα τι σημαίνει να στηρίζεις την ομάδα σου στα δύσκολα. Σε μια πολύ δύσκολη χρόνια δεν έλειψαν από το πλευρό της ομάδας μας ούτε λεπτό και τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη για αυτό. Τους θελουμε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του προπονητή μας μέχρι το τέλος για την εκπλήρωση των στόχων που μας έχουν απομείνει", ήταν αυτό που έβγαζαν από την ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ