ΑΕΚ

Ευτυχισμένος και ανυπόμονος ο Μπουονανότε

Ευτυχισμένος και ανυπόμονος ο Μπουονανότε
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Αν για την ΑΕΚ ο Ντιέγκο Μπουονανότε αποτελεί την δυνατή μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού, για τον Αργεντινό η ΑΕΚ είναι ο ιδανικός επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Και αυτό ο «Νάνος» όχι μόνο το παραδέχεται, αλλά του είναι αδύνατον και να το κρύψει. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εντυπωσιάστηκαν από το πόσο ευτυχισμένος ήταν (και φαινόταν) ο Μπουονανότε, για το γεγονός πως πλέον είχε φτάσει στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός ήταν κυριολεκτικά μέσα στην καλή χαρά, από την πρώτη στιγμή που κατέβηκε από την σκάλα του αεροπλάνου. Χαιρετούσε δια χειραψίας όλο τον κόσμο. Από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μέχρι και τον αστυνομικό διευθυντή που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα ασφαλείας. Δεχόταν να βγάλει φωτογραφία μ’ όποιον υπάλληλο του αεροδρομίου του το ζητούσε. Και απολάμβανε και την στιγμή.

Ενώ όταν έφτασε η ώρα να περάσει μέσα από τον κόσμο που τον περίμενε, εκεί ήταν που… τρελάθηκε εντελώς. Οι οπαδοί της ΑΕΚ σκαρφάλωσαν ακόμα και πάνω στο αυτοκίνητο. Και ενώ στις αντίστοιχες εκδηλώσεις κατά την υποδοχή του, πριν πολλά χρόνια, ο Ντράγκαν Τσίριτς τρόμαξε και λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα, ο Μπουονανότε απόλαυσε κάθε στιγμή.

Άνοιξε μάλιστα το παράθυρο του αυτοκινήτου για να μπορέσει να τους χαιρετήσει όλους. Ενώ δεν σταματούσε να μιλάει για την υποδοχή αυτή. Έλεγε και ξαναέλεγε πως δεν έχει ζήσει ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή του. Και ας είχε φορέσει (και δοξάσει) την φανέλα της Ρίβερ.

«Με τα παπούτσια στο χέρι»

Ο Αργεντινός χθες (14/8) πήγε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Όμως ανυπομονούσε να φτάσει η σημερινή (15/8) να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να κάνει προπόνηση. «Ήρθε με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια στο χέρι έτοιμα να τα φορέσει» είναι η ατάκα των ανθρώπων που πρόλαβαν να συναναστραφούν με τον Μπουονανότε αυτές τις πρώτες ώρες στην Ελλάδα.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως ο Αργεντινός ήρθε μαζί με την οικογένεια του και… 13 βαλίτσες, προκειμένου να εγκατασταθεί αμέσως μόνιμα. Πρωί – πρωί σήμερα (15/8) θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά και τις υπογραφές. Και αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, με τους νέους του συμπαίκτες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ