ΑΕΚ

Δυσκολεύει πολύ του Ζιοβάνι

Δυσκολεύει πολύ του Ζιοβάνι

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν ήταν δυσαρεστημένη με το θέμα του Ζιοβάνι, καθώς έδειχνε σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι της Ένωσης για την απόφαση του Ζιοβάνι να αγωνίζεται κανονικά στα ματς της Φλουμινένσε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του την Κυριακή.

Παρόλα αυτά, η μεταγραφή του ακόμα δεν έχει... χαλάσει, καθώς θα υπάρχει νέα επικοινωνία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε άπαντες στην ΑΕΚ να βεβαιωθούν ότι ο τραυματισμός του δεν θα τον επηρεάσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μένει να δούμε βέβαια για πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Αρχικά, έγινε λόγος για απουσία ενός μήνα από τις προπονήσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της "Live Sport" από την Βραζιλία, εκτιμάται ότι θα λείψει δυο μήνες τελικά και αυτό μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να έρθει στην "Ένωση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ