ΑΕΚ

Έχει μασκότ, ψάχνει όνομα

Έχει μασκότ, ψάχνει όνομα
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ απέκτησε τη δική της μασκότ! Πρόφανώς είναι... αετόμορφη με την ΠΑΕ να ψάχνει όνομα το οποίο θα επιλέξει ο κόσμος της Ένωσης.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφει έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ από τη νέα σεζόν. Είτε σε προκριματικά Champions League, είτε σε προκριματικά Europa League. Και σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ κάνει κινήσεις προκειμένου να λειτουργεί σ' όλα τα επίπεδα στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σ' αυτό το πλαίσιο, απέκτησε μέχρι και νέα μασκότ. Πρόφανώς είναι... αετόμορφη, έχει σχεδιαστεί στην Ελλάδα και έχει κατασκευαστεί στο εξωτερικό και θα κάνει το ντεμπούτο της, στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ. Εκείνο που εκκρεμεί, είναι το όνομα της μασκότ. Με την ΑΕΚ να έχει αναθέσει αυτή τη διαδικασία στον κόσμο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να «βαφτίσετε» τη νέα μας μασκότ στέλνοντας τις προτάσεις σας στο [email protected]μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου προκειμένου να γίνει και η επίσημη παρουσίασή της.

Ταυτόχρονα όποιος ενδιαφέρεται να δώσει… ψυχή μέσα στο κοστούμι της νέας μασκότ διαθέτοντας πείρα ανιματέρ καλείται να μας στείλει άμεσα το βιογραφικό του στο [email protected]."

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ