ΑΕΚ

Έβαλε την υπογραφή του ο Βάργκας

Έβαλε την υπογραφή του ο Βάργκας

Ο Βάργκας είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στην Αθήνα ολόκληρο το συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή.

Λίγη ώρα πριν ο Ρόναλντ Βάργκας κάνει ντεμπούτο στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική Βενεζουέλας, έβαλε τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σφράγισε με την υπογραφή του το συμβόλαιο που του είχε αποστείλει η Ένωση. Και μάλιστα ενημέρωσε και την ΑΕΚ, στέλνοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα γραφεία της ΠΑΕ, την σελίδα του συμβολαίου που έχει τις υπογραφές.

Κάτι που σημαίνει πως ο πρακτικά ο Βάργκας είναι πλέον παίκτης της Ένωσης. Το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στην Αθήνα ολόκληρο το συμβόλαιο και η ΑΕΚ να ανακοινώσει και επίσημα την μεταγραφή. Κάτι που βεβαίως πλέον είναι το απολύτως τυπικό κομμάτι.

Ο Βάργκας απόψε (14/7 – 22.00) θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της Βενεζουέλας, στο πρώτο παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα, απέναντι στην Κολομβία. Και φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα είναι "κολλημένοι" στην τηλεόραση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ