ΑΕΚ

Έτσι υποδέχθηκαν την κλήρωση οι "κιτρινόμαυροι"

Έτσι υποδέχθηκαν την κλήρωση οι "κιτρινόμαυροι"

Με χαμηλούς τόνους αλλά και χαμόγελα υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για την φάση των "8" του Κυπέλλου. Διαβάστε ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών.

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, οι οποίοι περίμεναν να μάθουν τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση.

Όταν η κληρωτίδα έβγαλε τον Ολυμπιακό στον δρόμο της Ένωσης, οι περισσότεροι παίκτες ήταν από την μία χαμογελαστοί με το γεγονός ότι θα αγωνιστούν σε ένα μεγάλο ντέρμπι, αλλά και συγκρατημένα αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν "τρόμαξαν" με την κλήρωση, ενώ αντιθέτως εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την συνέχεια, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις των Μπακάκη και Ανέστη.

Μέχρι το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες της Ένωσης έχουν αρκετό χρόνο να δουλέψουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενώ άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως τέτοια ματς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για τους ίδιους, ενώ έχουν και ξεχωριστή σημασία για τον κόσμο του "Δικεφάλου".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ