ΑΕΚ

"Έτσι χάλασε η μεταγραφή του Σεν στην ΑΕΚ"

Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Turkey's Volkan Sen controls the ball during the international friendly soccer match between Slovenia and Turkey, in Ljubljana, Slovenia, Sunday, June 5, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Οι Τούρκοι κάνουν αναφορά στον "λόγο" που χάλασε η μεταγραφή του Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ. Αποδίδουν την αιτία στην καλοκαιρινή οψιόν αγοράς που δεν θέλησε ο διεθνής εξτρέμ.

Από το απόγευμα της Δευτερας (29/1) η ΑΕΚ έχει αποσυρθεί από την υπόθεση της μεταγραφής του Βολκάν Σεν. Παρόλο που οι Τούρκοι την είχαν σίγουρη την μεταγραφή.

Σημερινά (30/1) δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Αιγαίου, αποδίδουν την αιτία που δεν προχώρησε η μεταγραφή, στην καλοκαιρινή οψιον αγοράς. Σύμφωνα με το σαιτ " 61saat.com" , ο Σεν τα είχε βρει σ' όλα με την ΑΕΚ για δανεισμό εξαμηνο.

Όμως όταν τέθηκε θέμα οψιόν, ο Τούρκος εξτρέμ δεν το ήθελε. Και έκανε πίσω. Γι αυτό και χάλασε η συμφωνία και ο Σεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οδεύει προς Κασίμπασα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ