ΑΕΚ

Έτσι το βλέπει ο Λάζαρος

24/09/2017 AEK Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/09/2017 AEK Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Sport24.gr καταγράφει τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και την αγωνία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μέχρι να έρθει ξανά η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Τι περιμένει να αντιμετωπίσει και οι απαντήσεις που θέλει να δώσει.

Όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την υπόθεση "Χριστοδουλόπουλος και Εθνική ομάδα", έχουν περιοριστεί σε παρασκηνιακό επίπεδο. Το γιατί "κόπηκε" από αυτήν, ύστερα από μία διένεξη με τον Βασίλη Τοροσίδη και πως αυτή μεταφέρθηκε στον Σκίμπε, είναι μια ιστορία που παραμένει ανεξιχνίαστη. Κυκλοφορεί ως κοινό μυστικό. Σίγουρα υπάρχει και έχει επηρεάσει εντός της ομάδας, απόψεις και χαρακτήρες.

Στο σήμερα όμως. Ο Λάζαρος είναι και πάλι μέλος της Εθνικής ομάδας, στέλεχος ενεργό και δικαιωμένο από την προσπάθειά του. Από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της, συγκεκριμένα από τις 7 Ιουνίου 2016 όταν η Ελλάδα επικράτησε της Αυστραλίας με 2-1, έχουν περάσει σχεδόν 16 μήνες, διάστημα ενοχλητικό για την ψυχοσύνθεση ενός ιδιαίτερου ανθρώπου όπως ο Χριστοδουλόπουλος.

Το ομολογεί ότι "επλήγη ο εγωισμός μου, το να μην αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα ενώ γνωρίζω ότι μπορώ να προσφέρει, ήταν επίπονο". Και δίκιο είχε καθώς στο διάστημα αυτό είναι ο καλύτερος, πιο ώριμος και πιο αποδοτικός Χριστοδουλόπουλος όλης της καριέρας του. Το αποδεικνύουν άλλωστε οι αριθμοί, καθώς μετρά 46 εμφανίσεις και 14 τέρματα, κάποια εκ των οποίων εκτός από καταπληκτικά σε εκτέλεση, ήταν και νικηφόρα για την ΑΕΚ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Στα "προχωρημένα" 30 του, ο Λάζαρος είναι μπαρουτοκαπνισμένος από συμμετοχές στους συλλόγους που έχει παίξει. Και στην Εθνική έχει κάνει έναν σημαντικό κύκλο με 28 αγώνες. Ωστόσο έχει την αγωνία του για αυτό που θα συναντήσει στα ενδότερα της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη σιωπηρή τιμωρία 16 μηνών, ενώ έπαιζε καλά.

Αυτό που λέει στο περιβάλλον του είναι ότι "επιστρέφω με τρομερή διάθεση και επιθυμία να βοηθήσω. Το καλό κλίμα και η ομοψυχία ήταν πάντα το δυνατό σημείο της Εθνικής και έχω όλη την όρεξη να συμβάλλω κι εγώ σε αυτό. Είναι ευτυχία για μένα που επιστρέφω".

Όσο για το παρελθόν... Δεν θέλει ούτε να τα συζητά, ούτε καν να το σκέφτεται. Δεν επιστρέφει με επιθυμία ρεβανσισμού απέναντι στο οποιονδήποτε, παρά μόνο για να κάνει αυτό που θα του ζητηθεί και να βοηθήσει ουσιαστικά την Εθνική ομάδα. "Ολα τα άλλα είναι ως μη γενόμενα για μένα. Θα είμαι για το καλύτερο, να δώσω το καλύτερο που μπορώ στην προσπάθειά μας".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ