ΑΕΚ

Έτσι θέλει ο κόσμος την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Έτσι θέλει ο κόσμος την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ζήτησε τη γνώμη των αναγνωστών του αναφορικά με το πως πρέπει να παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας παραθέτει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Το Sport24.gr σας έβαλε στη θέση του Τραΐανού Δέλλα, ζητώντας την άποψη σας αναφορικά με τη διάταξη (σύστημα και πρόσωπα) που πρέπει να παραταχθεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το Σάββατο (17/6)!

Άλλωστε, παραδοσιακά η τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ένας προπονητής είναι από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων πριν από ένα ντέρμπι και περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες, συμμετείχαν στο ερωτηματολόγιο που τέθηκε από το Sport24.gr.

Τα προτεινόμενα συστήματα ήταν τρία, το 4-4-2, το 4-3-3 και το 4-2-3-1! Η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών, σε ποσοστό 77% επέλεξε το 4-2-3-1, εκτιμώντας ότι με αυτή τη διάταξη η ΑΕΚ θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει αποτέλεσμα στο γήπεδο του Φαλήρου! Τα άλλα δύο συστήματα συγκέντρωσαν ίδιο ποσοστό προτιμήσεων, έκαστο από 12%!

Έτσι θέλει ο κόσμος την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το επόμενο ερώτημα ήταν ποιους αμυντικούς μέσους θα προτιμούσατε ως δίδυμο στο συγκεκριμένο σχήμα. Οι Σιμόες - Γιόχανσον κερδίζουν άνετα την... αυτοδυναμία με ποσοστό 71% και ακολουθεί το δίδυμο Γιόχανσον - Μάνταλος με 9%. Από 5% έχουν οι Σιμόες - Μάνταλος και Γιόχανσον - Κορδέρο, από 3% οι Γιόχανσον - Ανάκογλου και Ανάκογλου - Μάνταλος και από 2% οι Σιμόες - Ανάκογλου και Σιμόες - Κορδέρο.

Έπειτα, ο αναγνώστης κλήθηκε να επιλέξει το "δεκάρι" του συστήματος, με τον Μάνταλο να θεωρείται ο ιδανικός από την πλειοψηφία, σε ποσοστό 59%. Με ισχυρή παρουσία στη δεύτερη θέση ο Μπουονανότε με 33% και στη συνέχεια με μονοψήφια ποσοστά οι Βάργκας (4%), Πλατέλλας (2%) και Μπαρμπόσα (2%).

Κατακερματισμένο παραμένει το τοπίο όσον αφορά τις προτιμήσεις των αναγνωστών αναφορικά με τους δύο εξτρέμ του συστήματος... Δημοφιλέστεροι αναδείχθηκαν οι Μπουονανότε - Μπαρμπόσα με 26% και έπονται οι Μπουονανότε - Βάργκας με 21%. Από 16% συγκεντρώνουν οι Μπουονανότε - Πλατέλλας και οι Πλατέλλας - Μπαρμπόσα, 12% παίρνουν οι Βάργκας - Μπαρμπόσα και οι λιγότεροι αποτελεσματικοί θεωρούνται οι Πλατέλλας - Βάργκας με 8%.

Όσον αφορά το δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης, επί της ουσίας δεν υπήρξε ποτέ... Διότι με το συντριπτικό 90%, προτιμήθηκε ο Αραβίδης, αφού ο διαρκώς χαμογελαστός Κρισάντους δεν πήρε πάνω από 10%...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ