ΑΕΚ

Έτσι "πάει" στους ισχυρούς η ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ήδη έχει κάνει φέτος μια σημαντική συγκομιδή ευρωπαϊκών βαθμών, όμως πρέπει να κατακτήσει συγκεκριμένο στόχο, για να μπορέσει να είναι στους ισχυρούς στις κληρώσεις της επόμενης σεζόν.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να εξασφαλίσει ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη (23/11) την πρόκριση στους "32" τουEuropaLeague.

Όμως αφενός ήδη έχει κάνει μια σημαντική συγκομιδή ευρωπαϊκών βαθμών, αφετέρου κρατάει ακόμα ζωντανή την προοπτική να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι. Ήδη άλλωστε η ΑΕΚ, σύμφωνα με την ανάλυση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου, έχει ανέβει στην 37θέση τουrankingτης UEFA για την φετινή σεζόν. Και οδεύει ολοταχώς ώστε να γίνει η ομάδα που θα δώσει φέτος τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ωστόσο υπάρχει και ένας ακόμα σημαντικός, αλλά και δύσκολος στόχος. Στην ΑΕΚ δεν αρκεί η πρόκριση στους "32", προκειμένου να καλύψει το έδαφος που έχει χαθεί από την απουσία της ομάδας από την Ευρώπη. Χρειάζεται πρόκριση μέχρι τους "16", προκειμένου η Ένωση να καταφέρει να βρεθεί το καλοκαίρι στους ισχυρούς της κλήρωσης τουEuropaLeague, ακόμα και μέχρι ταplayoffs, αλλά και στους ισχυρούς τουChampionsLeague, σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα, μέχρι και τον πρώτο προκριματικό.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Επίσης έχει και τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, το γεγονός πως για μια ακόμα φορά στο ματς με τη Ριέκα, πήρε άριστα ο κόσμος της ομάδας. Μάλιστα στο ματς με τους Κροάτες, εκτός από παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ υπήρχε καιSecurityofficer, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά και την πειθαρχία των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν άναψαν ούτε ένα καπνογόνο. Συνολικά η ΑΕΚ πήρε άριστα και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της στον όμιλο τουEuropaLeagueγια την εικόνα του κόσμου. Και γι αυτό και έλαβε τα εύσημα από την UEFA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ