ΑΕΚ

"Έτσι επιταχύνεται η μεταγραφή Λιβάγια"

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Η μεταγραφή ενός ακόμα επιθετικού για την Λας Πάλμας θα είναι, σύμφωνα με τους Ισπανούς, το "κλειδί" για να προχωρήσει γρηγορότερα η διαδικασία δανεισμού του Κροάτη φορ στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δουλεύει εντατικά τις τελευταίες ώρες, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, για να ολοκληρώσει την συμφωνία και με την Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς μάλιστα, η επικείμενη μεταγραφή ενός επιθετικού από τον ισπανικό σύλλογο, πιθανότατα του Γκαμπριελ Μπαρμπόσα, θα επιταχύνει την άφιξη του Κροάτη φορ στην Ένωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της As "η Λας Πάλμας κινείται για τον δανεισμό του επιθετικού Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα από την Ίντερ, ενώ ο Λιβάγια ελπίζει ότι η μετακίνησή του στην ΑΕΚ θα υλοποιηθεί άμεσα".

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως "μία άφιξη επιθετικού στις αρχές αυτής της εβδομάδας στη Λας Πάλμας αναμένεται να επιταχύνει την αποχώρηση του Λιβάγια με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κροάτης ξεκίνησε εντυπωσιακά με τη Λας Πάλμας με δύο γκολ στο Μεστάγια, αλλά η σεζόν τελείωσε για εκείνον με τις 5 αγωνιστικές που έφαγε για το σπρώξιμο στον διαιτητή του αγώνα με την Αλαβές.

Στη Λας Πάλμας συνεχίζουν να πιστεύουν στον Λιβάγια και γι’ αυτό δεν θέλουν να τον πουλήσουν. Ελπίζουν ότι θα συμβεί και με αυτόν ό,τι συνέβη και με τον Σέρχιο Αραούχο.

Έπειτα από τα θέμα απειθαρχίας και τα προβλήματα που είχε με τον νόμο, ο Αργεντινός πήγε στην ΑΕΚ, σκόραρε 10 φορές και επανήλθε στον δρόμο της πειθαρχίας. Κάτι που τον ξανάφερε στο ρόστερ της Λας Πάλμας εν όψει της νέας σεζόν".

Photo credits: (AP Photo/Gero Breloer)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία
Χάνεται ο Σκόκο για την ΑΕΚ
Ο Χιμένεθ θέλει πολύ τον Ρομέρο
Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης
Όλα ανοιχτά για Σκόκο
Λιβάγια, Κλωναρίδης και Μανόλο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ