SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ
TGI... Friday
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Αποφασισμένος να δώσει ηχηρές απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος αποκάλυψε πως η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ήρθε με 17 χρόνια καθυστέρηση. Δανεικοί στην Αναγέννηση Καρδίτσας Κουτρομάνος-Ματεντζίδης.
Ο Χρήστος Πατσατζόγλου αποτελεί το 8ο κατά σειρά καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, συμφωνώντας για μονοετές συμβόλαιο έναντι 350.000 ευρώ, και με δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα "Goal" δεν έκρυψε ότι αισθάνεται ήδη μέλος της κιτρινόμαυρης ομάδας.
"Έρχομαι σε μία ομάδα που έχω πολλούς φίλους. Με τον "Τράι", τον Καφέ, τον "Λύμπε", τον Μάκο έχουμε πολύ καλές σχέσεις από την Εθνική και θα με βοηθήσουν να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα.
Με βοήθησε για άλλη μία φορά ο Θεός και έρχομαι σε μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.Όπως έχω ξαναπεί δεν είναι το παν για μένα τα λεφτά.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω υγεία και να παίζω ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπώ", τόνισε ο πρώην μέσος των Ολυμπιακού και Ομόνοιας, ο οποίος σε ερώτηση για το ποια είναι η κατάστασή του μετά από τους αρκετούς τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει, απάντησε:
Μεταγραφή μετά από 17 χρόνια
"Είμαι έτοιμος να παίξω... χθες. Την Κυριακή αν με έβαζε ο κόουτς να παίξω με την Κέρκυρα θα έπαιζα. Είμαι έτοιμος να κλείσω στόματα.
Ξέρω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορεί να με βλέπουν με αμφισβήτηση, αλλά θα το δουν από την πρώτη κιόλας στιγμή πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση.
Έχω κάνει προετοιμασία και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Άλλωστε δε νομίζω ότι είναι τυχαίο πως ήρθα στην ομάδα με την οποία είχα κάνει την πρώτη μου δοκιμή σε ηλικία 14 ετών, όταν ακόμη αγωνιζόμουν στην Αγία Ελεούσα.
Τότε οι κύριοι Σταματιάδης και Καραγιάννης είχαν εισηγηθεί την απόκτησή μου, αλλά επειδή θα προπονιόμουν με τους ερασιτέχνες και όχι με τους επαγγελματίες, η Ελεούσα δεν με έδωσε. Η μεταγραφή τελικά ήρθε 17 χρόνια μετά".
Να σημειωθεί πως ο "Πάτσα" αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (31/8) στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά τότε θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί κατόπιν στη νέα του ομάδα.
Στην Καρδίτσα Κουτρομάνος-Ματεντζίδης
Στην Καρδίτσα θα συνεχίσουν τελικά την καριέρα τους οι Δημήτρης Κουτρομάνος και Σπύρος Ματεντζίδης, με την ΑΕΚ να έρχεται σε συμφωνία με τη διοίκηση της Αναγέννησης για την παραχώρησή τους.
Η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό των δύο παικτών για την ερχόμενη σεζόν, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν να δουν την πορεία των δύο παικτών στη θεσσαλική ομάδα για να αποφασίσουν αν έχουν θέση ξανά στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων".
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.
Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη
Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!
Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!