ΑΕΚ

Έτοιμος ο Σιμόες, αγωνία για Τσόσιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Πορτογάλος μέσος, ενώ υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Τσόσιτς.

Μετά από πολύ καιρό που τα χαμόγελα ήταν μόνιμα στα Σπάτα στις προπονήσεις την επόμενη μέρα των παιχνιδιών, σήμερα (2/10) το κλίμα στα Σπάτα ήταν βαρύ. Αναμενόμενο, μετά την ήττα από τον Αστέρα και την κακή εμφάνιση, αλλά και τα "γκάζια" του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για τα οποία διαβάσατε ήδη στο Sport24.

Το καλό μαντάτο για τον Ισπανό τεχνικό, είναι πως ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει πως μετά την διακοπή θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αντίθετα υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Ούρος Τσόσιτς. Και αυτό διότι στην ΑΕΚ ανησυχούν, πως ο Σέρβος μπακ, έχει υποστεί βαριάς μορφής θλάση. Όμως την εικόνα της ζημιάς, θα την δείξουν τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας.

Επίσης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ταξίδι στην Ιταλία για νέα σειρά εξετάσεων στο χέρι του, για να εκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας. Και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο (3/10). Ενώ ο Χιμένεθ έδωσε για σήμερα ρεπό σ' όσους θα ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες ήδη από αύριο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ