ΑΕΚ

Έτοιμος ο Αλμέιδα, καλύτερα ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Έτοιμος ο Αλμέιδα, καλύτερα ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ
Αλμέιντα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κανονικά πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή (25/11) ο Ούγκο Aλμέιδα στην ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις. Ανέβασε ακόμα περισσότερο στροφές ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η αλήθεια είναι πως με πέντε (συν τον Λέσκοτ που είναι παρελθόν) ονόματα ήδη στο απουσιολόγιο για το αυριανό (26/11) ματς με τον Πλατανιά, το σφίξιμο που αισθάνθηκε τις προηγούμενες δυο μέρες στο πόδι ο Ούγκο Αλμέιδα, έφερε "σφίξιμο" στην καρδιά του Ζοσέ Μοράις.

Ωστόσο στη σημερινή (25/11) τελευταία προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον συμπατριώτη του να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα. Και χωρίς να αισθάνεται καμία ενόχληση. Όπερ σημαίνει πως αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό μέχρι και αύριο, ο Αλμέιδα θα ξεκινήσει κανονικά στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Πλατανιά.

Προφανώς θα περιμένει ο Μοράις μέχρι και την αυριανή μέρα, έστω και αν δεν υπάρχει άλλη προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει πως ο Πορτογάλος φορ έχει απαλλαχθεί εντελώς από το σφίξιμο που ένιωθε. Πάντως όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά στο ματς. Καλά τα νέα ήταν σήμερα και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ανέβασε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς της προπόνησης.

Βεβαίως ο Ουκρανός στόπερ είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά. Όμως φαίνεται πως από την αρχή της εβδομάδας θα μπει και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς δουλειάς και θα θέσει υποψηφιότητα επιστροφής στο ματς με την Κέρκυρα. Πριν από την σημερινή προπόνηση, έγινε στα Σπάτα αγιασμός. Με πέντε ονόματα στο ιατρικό δελτίο και την λαχτάρα με Αλμέιδα, μια τέτοια κίνηση έμοιαζε σχεδόν... επιβεβλημένη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ