ΑΕΚ

Έτοιμοι Σιμόες και Χουλτ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI SPORTS

Ήδη από τη σημερινή (7/3) προπόνηση έδειξαν πως θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Σιμόες με τον Χουλτ. Θα το "παλέψει" μέχρι την τελευταία στιγμή ο Τσιγκρίνσκι

Μετά από δυο μέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (7/3) στα Σπάτα και έπιασαν δουλειά για το ματς της Κυριακής (11/3) με τον ΠΑΟΚ.

Και ήδη από την πρώτη μέρα, λύθηκαν δυο σημαντικά προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Τόσο ο Αντρέ Σιμόες όσο και ο Νίκλας Χουλτ, έδειξαν πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα για την περίπτωση του Τσιγκρίνσκι, ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα και μέχρι την παραμονή του ματς της Τούμπας.

Ο Ουκρανός στόπερ υποφέρει από μια κάκωση έσω πλαγίου. Και σήμερα έκανε μόνο θεραπεία. Πάντως πιθανότητες έχει να προλάβει ο Τσιγκρίνσκι, αλλά ενδεχομένως αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην τελευταία προπόνηση.

Στο μεταξύ ο Χιμένεθ επέλεξα τα ματς με Πλατανιά στα Χανιά και Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, για να εκτίσει την ποινή από κίτρινες κάρτες, ο Όγκνιεν Βράνιες.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Κομίνης σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Δικός της είναι ο Λιβάγια
Ποτέ χωρίς τον αρχηγό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ