ΑΕΚ

Έτοιμοι για (την) πρεμιέρα

Έτοιμοι για (την) πρεμιέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τόσο ο Τζόλεον Λέσκοτ όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχουν εκπλήξει με τον βαθμό ετοιμότητας, τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Τα μεταγραφικά «κτυπήματα» της τελευταίας στιγμής στο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου, είναι μεν εντυπωσιακά, αλλά έχουν και τα μειονεκτήματα τους. Οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν σε μια ομάδα στα τέλη Αυγούστου, έχουν πολύ χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας.

Και ως εκ τούτου, θέλουν χρόνο για να το κερδίσουν. Και αυτή ήταν και η μοναδική αγωνία του Τιμούρ Κετσπάγια, μέσα στην συνολική ικανοποίηση του για τις μεταγραφές του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Τζολέον Λέσκοτ. Εξάλλου ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Ούγκο Αλμέιδα να χρειάζεται διάστημα περίπου δυο εβδομάδων για να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα και έχει δει και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες που μετά από περίπου έναν μήνα δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του.

Όμως η αλήθεια είναι πως τόσο ο Λέσκοτ, όσο και ο Χριστοδουλόπουλος, έφτασαν στα Σπάτα σχεδόν έτοιμη για να μπουν στους κανονικούς ρυθμούς. Αυτό έδειξαν οι μετρήσεις που έγιναν, αυτό δείχνει και η αγωνιστική τους εικόνα, στα πρώτα δυο οικογενειακά διπλά που έχουν παίξει. Ο Λάζαρος άλλωστε, είχε ακολουθήσει και καλοκαιρινή προετοιμασία με την Βερόνα αλλά ακόμα και ένα ειδικό ατομικό πρόγραμμα μόνος του, προκειμένου να μην μείνει πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Όσο για τον Λέσκοτ, είχε δουλέψει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άστον Βίλα. Ακόμα και όταν ήταν δεδομένο πως θα έφευγε από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, εξακολουθούσε να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς.

Γι αυτό και οι δυο, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, έχουν μπει… φουριόζοι στην δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Λέσκοτ έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, κυρίως με την θαυμαστή του ικανότητα να κτίζει το παιχνίδι της ομάδας από τα μετόπισθεν και να «διαβάζει» το γήπεδο. Προφανώς τόσο ο Άγγλος όσο και ο Λάζαρος, χρειάζονται χρόνο για να ενσωματωθούν πλήρως στη νέα τους ομάδα και να βρουν τον ρυθμό τους. Όμως το πιθανότερο είναι πως ήδη από το φιλικό του Σαββάτου (3/9) με την Ανόρθωση θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά το πιο σημαντικό για τον Κετσπάγια, είναι πως δείχνουν πως θα είναι έτοιμοι και οι δυο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ακόμα και αυτή διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/9).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ