ΑΕΚ

Έτοιμη η ΑΕΚ για την κρίσιμη παρουσίαση

Έτοιμη η ΑΕΚ για την κρίσιμη παρουσίαση
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη (2/11) η κρίσιμη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον δρόμο προς την έκδοση της περιβόητης οικοδομικής άδειας για την "Αγιά Σοφιά" ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς, είναι το Κέντρο Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής και η έγκριση της μελέτης του έργου.

Ως εκ τούτου η αυριανή (2/11) παρουσία της ΑΕΚ στην συνεδρίαση του ΚΕΣΑ, θεωρείται εξαιρετικά σημαντική και κρίσιμη. Η υπόθεση του φακέλου της Αγιά Σοφιάς, είναι μεταξύ ακόμα πέντε υποθέσεων που θα συζητηθούν, αλλά είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξει οριστική απάντηση αύριο.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από πολυμελές κλιμάκιο αρχιτεκτόνων και μηχανικών, σύσσωμη παρούσα θα είναι η ομάδα που έχει επιμεληθεί την μελέτη του έργου με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα της Αγιά Σοφιάς, Θανάση Κυρατσού. Η ομάδα αυτή έχει βρεθεί πολλές φορές όλη μαζί το τελευταίο διάστημα ώστε να είναι πανέτοιμη για την αυριανή παρουσίαση.

Η εκτίμηση είναι πως θα υπάρξουν κάποιες παρατηρήσεις για την μέλετη και η πρακτική που ακολουθείται συνήθως, είναι να ορίζεται μια ημερομηνία μέσα σε ορίζοντα δυο ή τριών εβδομάδων, προκειμένου να ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις αυτές. Και κατόπιν να υπάρξει η έγκριση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ