ΑΕΚ

"Έτοιμη για σούπερ προσφορά για τον Αραούχο η ΑΕΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει μεγάλη πρόταση για την αγορά του Αραούχο.

Ο Λίτο Χιμένεθ αρκετές φορές τα δυο τελευταία χρόνια αποκάλυψε πρώτος ειδήσεις που είχαν να κάνουν με την Λας Πάλμας και την ΑΕΚ όπως ο δανεισμός του Αραούχο στους "κιτρινόμαυρους" καθώς και την αντίστοιχη περίπτωση του Λιβάγια.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Λας Πάλμας χτύπησε ξανά με νέο tweet την Τρίτη το απόγευμα και ανέφερε πως η ΑΕΚ ετοιμάζει σούπερ πρόταση για την αγορά του Αραούχο από τον Ισπανικό σύλλογο.

Μια πρόταση που θα έχει να κάνει με αγορά του επιθετικού της Λας Πάλμας και θα συνοδεύεται από πρόταση στους Ισπανούς ώστε να διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή πώληση του.

Ο Χιμένεθ έγραψε:

"Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια σούπερ προσφορά στον Σέρχιο Αραούχο και την Λας Πάλμας και ακόμα να τον κάνει δικό της και με ένα ποσοστό πιθανής μεταπώλησης από τον ελληνικό σύλλογο. Θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για την επιστροφή του Αραούχο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ