ΑΕΚ

Ετοιμάζουν το οικόπεδο της ΑΕΚ για την περίφραξη

Ετοιμάζουν το οικόπεδο της ΑΕΚ για την περίφραξη
INTIME SPORTS

Συνεχίζονται οι εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το πρωί της Τετάρτης (20/5) ειδικά μηχανήματα απομάκρυναν τις σιδεριές από το οικόπεδο προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την περίφραξή του.

Όπως είχατε ενημερωθεί, οι εργασίες στο οικόπεδο της Ένωσης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και το μόνο που απομένει πλέον για να ξεκινήσει ο καθαρισμός εντός του οικοπέδου είναι η άδεια περίφραξης από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας.

Σήμερα (20/5) στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν ειδικά μηχανήματα που απομάκρυναν τις σιδεριές στα πέριξ του οικοπέδου, με οχήματα της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να είναι βρίσκονται εκεί για λόγους ασφαλείας.

Το "παρών" έδωσαν ο γενικός διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» Νίκος Στράτος και ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Στέλιος Σεραφείδης που επέβλεπαν τις εργασίες καθώς και αρκετός κόσμος.

Το επόμενο βήμα για την ΑΕΚ είναι η έκδοση της άδειας για την περίφραξη του οικοπέδου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους δήμους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας και εν συνεχεία θα κάνουν την εμφάνιση τους οι μπουλντόζες για να καθαρίσουν το εσωτερικό.

Προχωράει το θέμα των σκουπιδιών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το θέμα με τις σωρούς σκουπιδιών πίσω από το οικόπεδο της ΑΕΚ είναι μια υπόθεση που αφορά άμεσα την Ένωση και όπως φαίνεται υπάρχει λύση για την απομάκρυνση τους.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις ανάμεσα σε αρκετούς Δήμους για το θέμα των σκουπιδιών πίσω από το οικόπεδο της Ένωσης και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται λύση.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ