ΑΕΚ

Εσπανιόλ σε ΑΕΚ: "Δεν σκοπεύουμε σε αντιπαράθεση για Ντίντακ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ντίντακ EUROKINISSI SPORTS

Δεν φαίνεται διατεθειμένη η Εσπανιόλ να μπει σε κόντρα με την ΑΕΚ για τα μάτια του Ντίντακ Βιλά, στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την μετακίνηση του Καταλανού αριστερού μπακ.

Από την στιγμή που ο Ντίντακ Βιλά δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, όπως του είχε ζητήσει η ΑΕΚ, καταρχήν βγήκε αδικαιολογήτως απών. Και από εκεί και πέρα η Ένωση είναι αποφασισμένη να πράξει τα δέοντα, για να διασφαλίσει τα δικαιώματα της. Από την άλλη μεριά, έστω και αν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Ντίντακ έχει ήδη υπογράψει στην Εσπανιόλ, οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε κόντρα με την ΑΕΚ.

Αυτό διεμήνυσε ο διεύθυνων σύμβουλος της Εσπανιόλ στην Ένωση, σε επικοινωνία που είχε με τον Μηνά Λισσάνδρου. "Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ" ήταν το νόημα της κουβέντας που είχαν οι δυο άνδρες.

Από την άλλη μεριά, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία απειλητική διάθεση και πως "είναι στο χέρι μας από αυτή την ιστορία οι σχέσεις ΑΕΚ και Εσπανιόλ να γίνουν ισχυρές και όχι να υπάρξει αντιπαλότητα". Κάτι που σημαίνει, πως αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του Ντίντακ στην Εσπανιόλ, αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ