Εσπανιόλ σε ΑΕΚ: "Δεν σκοπεύουμε σε αντιπαράθεση για Ντίντακ"

Ντίντακ

Εσπανιόλ σε ΑΕΚ: "Δεν σκοπεύουμε σε αντιπαράθεση για Ντίντακ"

Δεν φαίνεται διατεθειμένη η Εσπανιόλ να μπει σε κόντρα με την ΑΕΚ για τα μάτια του Ντίντακ Βιλά, στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την μετακίνηση του Καταλανού αριστερού μπακ.

Από την στιγμή που ο Ντίντακ Βιλά δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, όπως του είχε ζητήσει η ΑΕΚ, καταρχήν βγήκε αδικαιολογήτως απών. Και από εκεί και πέρα η Ένωση είναι αποφασισμένη να πράξει τα δέοντα, για να διασφαλίσει τα δικαιώματα της. Από την άλλη μεριά, έστω και αν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Ντίντακ έχει ήδη υπογράψει στην Εσπανιόλ, οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε κόντρα με την ΑΕΚ.

Αυτό διεμήνυσε ο διεύθυνων σύμβουλος της Εσπανιόλ στην Ένωση, σε επικοινωνία που είχε με τον Μηνά Λισσάνδρου. "Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ" ήταν το νόημα της κουβέντας που είχαν οι δυο άνδρες.

Από την άλλη μεριά, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία απειλητική διάθεση και πως "είναι στο χέρι μας από αυτή την ιστορία οι σχέσεις ΑΕΚ και Εσπανιόλ να γίνουν ισχυρές και όχι να υπάρξει αντιπαλότητα". Κάτι που σημαίνει, πως αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του Ντίντακ στην Εσπανιόλ, αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αδικαιολόγητος απών ο Ντίντακ στην ΑΕΚ

ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΠΑΚ

Θα πάει στο CAS για τον Ντίντακ η Εσπανιόλ

Η ΑΕΚ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΜΠΑΚ

"Ο Ντίντακ έχει συμβόλαιο"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αν λες 'καταδικάζω τη βία, αλλά' για τον Μπουτάρη, κάτι κάνεις πολύ λάθος

Μερικές σκέψεις για όσους τόλμησαν έστω να δικαιολογήσουν την άθλια επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24