ΑΕΚ

Έρχονται οι καινούργιες φανέλες της ΑΕΚ

Έρχονται οι καινούργιες φανέλες της ΑΕΚ

Τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν παρουσιάζει αύριο (23/6) διαδικτυακά, η ΑΕΚ. Σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις, η πρώτη θα είναι μαύρη με ανάγλυφο δικέφαλο, ενώ η δεύτερη θα είναι κιτρινόμαυρη μερίγες και μαύρα μανίκια.

Η ΑΕΚ πριν ακόμα ολοκληρωθεί καλά - καλά η περσινή σεζόν, είχε πάρει αποφάσεις και είχε κλείσει τις εμφανίσεις για την επόμενη. Μάλιστα είχε γίνει και σχετική φωτογράφιση στα αποδυτήρια των Σπάτων.

Σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις, η πρώτη θα είναι μαύρη με ανάγλυφο δικέφαλο ενώ η δεύτερη θα είναι κιτρινόμαυρη με ρίγες και μαύρα μανίκια, που θα παραπέμπει στην εμφάνιση του Champions Leaugue τη σεζόν 2003-04.

Πάντωςμ η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να γίνει αύριο (23/6) το μεσημέρι διαδικτυακά από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Και θα αποκαλυφθεί και η τρίτη εμφάνιση, που ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

Οι νέες φανέλες είναι έτοιμες και μάλιστα θα τεθούν άμεσα προς πώληση από το e-shop της ΑΕΚ, ενώ και οι ποδοσφαιριστές που θα έρχονται με μεταγραφή, στην επίσημη παρουσίαση, θα φωτογραφίζονται με τις καινούργιες εμφανίσεις.

Κάτι πάντως που δεν έγινε με τον Έλντερ Λόπες, καθώς δεν είχε γίνει ακόμα η παρουσίαση της νέας φανέλας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ