ΑΕΚ

"Ερχόμαστε Αθήνα, υπάρχει και η Στουτγκάρδη"

"Ερχόμαστε Αθήνα, υπάρχει και η Στουτγκάρδη"

Ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους παραδέχεται ότι θα είναι την Κυριακή στην Αθήνα μαζί με το Νιγηριανό επιθετικό για λογαριασμό της Ένωσης, ωστόσο αναφέρει και πρόταση από τη Στουτγκάρδη.

Ο Γκόρντον Στρίπιτς, μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους, παραδέχεται ότι την Κυριακή πατά μαζί με τον 25άχρονο Νιγηριανό επιθετικό στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο καθώς υπάρχει και πρόταση από τη Στουτγκάρδη, άλλον ένα γερμανικό σύλλογο καθώς και έναν ισπανικό.

"Είναι αλήθεια, αύριο ερχόμαστε στην Αθήνα για να δει ο Μακόλεϊ την πόλη, την χώρα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είμαστε στην Αθήνα με τον Μακόλεϊ."

Στη συνέχεια ο Γκόρντον Στρίπιτς ξεκαθάρισε ότι αν και είναι αισιόδοξος για το ενδεχόμενο ο Μακόλεϊ Κρισάντους να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο ανέφερε ότι το Νιγηριανό επιθετικό διεκδικούν αρκετοί σύλλογοι.

"Λέω τίποτα δεν είναι δεδομένο γιατί για τον ποδοσφαιριστή, ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα δύο γερμανικές στη Bundesliga και μία ισπανική της Primera Division. Η μία γερμανική είναι η Στουτγκάρδη. Ο Μακόλεϊ είναι πολύ ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, είναι ελεύθερος, νέος όποτε πρέπει να δούμε.

Ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος, σχετικά με το ενδεχόμενο ο Κρισάντους να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε τον ικανοποίησε."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ