ΑΕΚ

Φέρνει Χιμένεθ η ΑΕΚ

Φέρνει Χιμένεθ η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταλήγουν στην λύση του Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η Ένωση είχε κατακτήσει το κύπελλο το 2011. Αύριο (19/1) αναμένεται στην Αθήνα για να κλείσει τη συμφωνία.

Ο "καμικάζι" που έψαχνε η ΑΕΚ για να αναλάβει να αναστρέψει την κατάσταση και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην Ένωση φαίνεται πως κατέληξαν στην επιλογή του Ισπανού τεχνικού, με τον οποίο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή τις τελευταίες ώρες, για να προχωρήσουν την συμφωνία. Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Χιμένεθ θα ταξιδέψει αύριο (19/1) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Με τον Χιμένεθ η ΑΕΚ είχε κατακτήσει το κύπελλο του 2011 και σε σύνολο 50 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 17 ήττες. Έκανε 35 ματς πρωταθλήματος (18-5-12), 7 ματς Κυπέλλου (5-1-1) και 8 ματς στην Ευρώπη (2-2-4).

Ο Χιμένεθ, που από την ΑΕΚ έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2011, ήταν χωρίς δουλειά από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποχώρησε από τον πάγκο της Αλ Ραγιάν. Στην ΑΕΚ επιστρέφει ως επιλογή μεταβατική μέχρι και το καλοκαίρι, εκτός αν κάνει… θαύματα και υπάρχει διαφορετική αξιολόγηση στο τέλος της σεζόν.

Την είδηση του ερχομού του Μανουέλ Χιμένεθ μετέδωσε και στο Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, όπως μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ θέλει προπονητή ή εξορκιστή;
Μοράις: "Δεν συνεχίζω στην ΑΕΚ"
Με διπλή ανατροπή και δύο γκολ του Μάκου, 3-2 ο Παναιτωλικός την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ