ΑΕΚ

Έρχεται ο Μπουονανότε

Έρχεται ο Μπουονανότε
Μπουονανότε

Το (μίνι) σίριαλ της μεταγραφής του Ντιέγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ πλησιάζει στο τέλος του. Και μάλιστα με αίσιο τέλος για την Ένωση.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Αργεντινού με την Γρανάδα για την λύση του συμβολαίου. Μάλιστα αυτή η συμφωνία θα επισημοποιηθεί με υπογραφές μέσα στις επόμενες ώρες.

Κυρίως διότι στην τελευταία συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, θα πρέπει να δώσει το παρών και ο μάνατζερ του Μπουονανότε, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στο «διαζύγιο» με την ισπανική ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως αύριο Τετάρτη (12/8) ο Αργεντινός μεοσεπιθετικός θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. Και αναμένεται στο Ελ Βενιζέλος το απόγευμα. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο (πιθανότατα διετές) με την ΑΕΚ.

Προφανώς μέχρι και να μπουν οι… τζίφρες, καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη. Ωστόσο όλα δείχνουν πως ακόμα και από την Πέμπτη (13/8), ο Δέλλας μπορεί να έχει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τον Μπουονανότε. Έτσι κι αλλιώς ο Αργεντινός μέχρι ακόμα και σήμερα (11/8) το πρωί, έκανε προπονήσεις. Έστω και ατομικές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ