ΑΕΚ

Έρχεται ο Μπαρόχα εκτός αν…

Έρχεται ο Μπαρόχα εκτός αν…

Προβάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα στην ΑΕΚ έχει πάρει ο Άλεχ Μπαρόχα ωστόσο δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Την περίπτωση του Άλεν Μπαρόχα η ΑΕΚ την έχει εντοπίσει και την έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης εδώ και αρκετό καιρό την έχει προκρίνει και γι αυτό και έχει φροντίσει να δουλέψει και προς την κατεύθυνση της συμφωνίας.

Μάλιστα πλέον η υπόθεση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που η μεταγραφή του τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα είναι στο χέρι της ΑΕΚ αλλά και υπάρχει η δυνατότητα να είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της.

Όμως υπάρχει και ένα τελευταίο… «αλλά». Όπως και σ’ όλες τις περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων, ισχύει πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και η ΑΕΚ εξέταζε και άλλους τερματοφύλακες. Ακόμα και από πολύ ψηλά μεταγραφικά ράφια. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο, που όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να προχωρήσει τελικά μια εξαιρετική αλλά και εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Αυτό όμως, κινείται στην σφαίρα της έκπληξης.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι να προχωρήσει άμεσα η ΑΕΚ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπαρόχα. Με την προοπτική μάλιστα ο Βενεζουελάνος να έρθει τόσο σύντομα στην Αθήνα για υπογραφές, ώστε να προλάβει να δώσει το παρών από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία.

Το βράδυ στην Αθήνα ο Βάργκας

Πάντως εκείνος που σίγουρα θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Οπαλένιτσα, θα είναι ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται απόψε (16/7) το βράδυ στην Αθήνα. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Βάργκας αύριο (17/7) θα περάσει από τα εργομετρικά τεστ και το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ