ΑΕΚ

Έρχεται Αθήνα για ΑΕΚ ο Αραούχο

Argentinian Sergio Araujo celebrates after scoring in their preliminary football match against Brazil during the XVI Pan American Games in Guadalajara, Mexicoon October 19, 2011 . AFP PHOTO/ Hector Guerrero (Photo credit should read HECTOR GUERRERO/AFP/Getty Images)
Argentinian Sergio Araujo celebrates after scoring in their preliminary football match against Brazil during the XVI Pan American Games in Guadalajara, Mexicoon October 19, 2011 . AFP PHOTO/ Hector Guerrero (Photo credit should read HECTOR GUERRERO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Από την Ισπανία λένε πως "τελείωσε" η μεταγραφή του Αργεντινού φορ Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και πως ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα.

Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο θα είναι καταιγιστικές για την ΑΕΚ.

Όλες οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τη Λας Πάλμας και ο Αργεντινός φορ έρχεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα για να υπογράψει.

Μάλιστα, πριν από λίγο, ο Λίτο Χιμένεθ, ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε πρώτος το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον παίκτη, έγραψε στο twitter πως "είναι οριστικό, ο Αραούχο πηγαίνει στην ΑΕΚ και ταξιδεύει αύριο".

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Αραούχο θα έρθει στην ΑΕΚ με συμφωνία για δανεισμό μέχρι τον Ιούνιο, αλλά με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ