ΑΕΚ

Ερωτηματικά Μπακασέτας και Σιμόες ενόψει ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αμφίβολοι για το ματς της ΑΕΚ την Κυριακή (14/1) με τον ΠΑΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι ο Μπακασέτας με τον Σιμόες.

Το κλίμα στα Σπάτα είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετικό, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ είναι και ξεκούραστοι μετά το χθεσινό (10/1) ρεπό. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι... αγωνίες δεν λείπουν από τον Μανόλο Χιμένεθ. Πλην του Ούρος Τσόσιτς που δεδομένα δεν θα παίξουν στο κυριακάτικο (14/1) ματς με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, υπάρχουν και ακόμα δυο... ερωτηματικά.

Το πρώτο αφορά τον Τάσο Μπακασέτα. Μπορεί η "μαγνητική" του διεθνή μεσοεπιθετικού να ήταν καθαρή και ως εκ τούτου να μην τίθεται θέμα σοβαρής ζημιάς στο γόνατο. Όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Μπακασέτας θα είναι απολύτως έτοιμος για το κυριακάτικο ματς. Άλλωστε σήμερα (11/1) ακολούθησε μόνο ατομικό πρόγραμμα. Πάντως αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τις επόμενες δυο μέρες, ενδεχομένως και να παίξει κανονικά.

Το δεύτερο ερωτηματικό, αφορά τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος είχε μπει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στην αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο χρειάστηκε να... κατεβάσει στροφές, για να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα υποτροπής. Εξάλλου προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό. Και ακόμα και σήμερα, έκανε μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης. Επομένως δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα είναι στο 100% της ετοιμότητας του, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ