ΑΕΚ

Εποχή Μαύρου

Εποχή Μαύρου

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος γίνεται πλέον και με θεσμικό ρόλο ο μπροστάρης στην προσπάθεια σωτηρίας της Ένωσης. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ που καλεί τους φίλους της Ένωσης να βοηθήσουν στην ύστατη προσπάθεια μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Για εποχή Μαύρου κάνει λόγο ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία δίνονται διευκρινήσεις στον κόσμο της ομάδας που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ΑΜΚ η οποία αποφασίστηκε στη ΓΣ. Της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Ο Θωμάς Μαύρος Πρόεδρος της ΑΕΚ και ο κόσμος μας Μέτοχος. Η νέα εποχή για την ομάδα μας με Πρόεδρο το Θωμά Μαύρο ξεκίνησε. Από σήμερα τρέχει η αύξηση του Μ.Κ ποσού ύψους 2,5 εκ. ευρώ που αποφασίστηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου 2012.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει μετοχές -με την τιμή της μετοχής στο ένα (1) ευρώ- μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που επιθυμεί στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: (Τράπεζα Πειραιώς 5137-053517-831, ΙΒΑΝ: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831, SWIFT CODE: PIRBGRAA) με την αιτιολογία ''Α.Μ.Κ. ΠΑΕ ΑΕΚ''. Με τον τρόπο αυτό βοηθάει την ομάδα μας στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται άμεσα και παράλληλα γίνεται μέτοχος της ΑΕΚ.

Οσοι φίλοι της ΑΕΚ καταθέσουν χρήματα αλλά και αυτοί που έχουν ήδη καταθέσει στο λογαριασμό σωτηρίας της ΠΑΕ το ποσό που επιθυμούσαν τις προηγούμενες ημέρες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ, τηλ. 2106673700, φαξ. 2106673897 και email : [email protected] (κ. Ματίνα Ευγενίου, κ. Γιώργος Λυκούρης) προκειμένου να διευκρινίσουν τυχόν απορίες αλλά και να ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ