ΑΕΚ

Επιχείρηση Μπουονανότε

Επιχείρηση Μπουονανότε

Αν δεν προκύψει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, τη Δευτέρα θα "πέσουν" οι υπογραφές με τον Καρίμ Χαφέζ και η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την ένατη μεταγραφή της.

Και στη συνέχεια θα ανεβάσει στροφές για την δέκατη. Με πρώτο υποψήφιο τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Στην ΑΕΚ είχαν εδώ και πολύ καιρό τον Αργεντινό ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα, αλλά τις τελευταίες μέρες τον τοποθέτησαν στην κορυφή.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Πλέον ο Μπουονανότε αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ και πλέον αναζητάται ο τρόπος για να προχωρήσει η υπόθεση. Το «αγκάθι» είναι πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Γρανάδα. Το θετικό πως ο ισπανικός σύλλογος δεν υπολογίζει τον Αργεντινό για την επόμενη σεζόν.

Το ακόμα πιο θετικό, πως ο ίδιος ο Μπουονανότε θέλει να φύγει και βλέπει και θετικά την μετακόμιση στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός επιδιώξει το «διαζύγιο» με την Γρανάδα αλλά η συμφωνία στο οικονομικό αποτελεί εμπόδιο.

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο τραπέζι την λύση μιας συνιδιοκτησίας με τον ισπανικό σύλλογο, αλλά αν ο παίκτης κατάφερνε να μείνει ελεύθερος, τότε αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο. Καμία από τις δυο εκδοχές, δεν είναι εύκολη. Στην ΑΕΚ όμως θα επιδιώξουν να τις «δουλέψουν» παράλληλα, προκειμένου να μην χάνεται χρόνος. Και ευελπιστούν πως η επιχείρηση «Μπουονανότε» θα στεφτεί με επιτυχία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ