ΑΕΚ

Επιχειρηματική συνάντηση κορυφής του Μελισσανίδη

Επιχειρηματική συνάντηση κορυφής του Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με πρόεδρο του χρηματιστηρίου του Κατάρ, Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ συζητώντας κυρίως με επιχειρηματικές δράσεις των δυο πλευρών αλλά η συγκεκριμένη συνάντηση τροφοδότησε σενάρια για το γήπεδο.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως από την στιγμή που την προσεχή εβδομάδα ολοκληρώνεται ο δημόσιος διάλογος για την περιβαλλοντική μελέτη, αμέσως μετά τις εκλογές θα είναι θέμα χρόνου να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια. Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης κορυφώνει τις επαφές του, προκειμένου να εξασφαλίσει επενδυτικές συμφωνίες για το έργο του νέου γηπέδου.

Επομένως κάθε συνάντηση με επιχειρηματίες, τροφοδοτεί σενάρια που αφορούν την επένδυση για την "Αγιά Σοφιά". Ειδικά όταν γίνεται με τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου του Κατάρ, ο οποίος επισκέφτηκε την Αθήνα με σκοπό να κάνει συναντήσεις που θα αφορούν επενδυτικά πλάνα.

Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ (που είναι και μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ) την προηγούμενη Παρασκευή στα γραφεία τηςAegean. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσε επιχειρηματικές δράσεις που δεν είχαν σχέση με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου. Και η ΑΕΚ μπήκε στη συζήτηση μόνο όταν ο Μελισσανίδης έκανε δώρο στον συνομιλητή του μια φανέλα της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ