ΑΕΚ

Επίθεση με ρόπαλα και τραυματίες

Το σημείο όπου σημειώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από πυροσβέστες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα έπεσε από την γέφυρα κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ. Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες του περιστατικού. Για την ολοκήρωση του περιστατικού ενημέρωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Το σημείο όπου σημειώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από πυροσβέστες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα έπεσε από την γέφυρα κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ. Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες του περιστατικού. Για την ολοκήρωση του περιστατικού ενημέρωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Άγνωστοι με full face σκούφους επιτέθηκαν σε επιβάτες του Ηλεκτρικού, που μετέφερε φιλάθλους της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον αγώνα με τη Μίλαν.

Περίπου πενήντα άτομα επιτέθηκαν σε βαγόνι του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου που μεταξύ άλλων μετέφερε φίλους της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο τη Μίλαν.

Οι δράστες κρατούσαν ρόπαλα και επιτέθηκαν στον συρμό στον σταθμό "Πευκάκια", λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φώναζαν κάποιο σύνθημα και φορούσαν full face, ώστε να μην γίνουν διακριτά τα χαρακτηριστικά τους.

Μάλιστα, όταν άνοιξε η πόρτα ενός βαγονιού, ορισμένοι εξ αυτών εισήλθαν στον χώρο και χτύπησαν με τα ρόπαλα ορισμένους από επιβάτες. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπήρξαν θύματα φίλαθλοι της Μίλαν που επίσης πήγαιναν στο γήπεδο, ενώ άγνωστο παραμένει εάν τα θύματα είναι και φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σημείο και οι αρμόδιοι του ΗΣΑΠ έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγια των τρένων, έχοντας αποκλείσει κάποιους σταθμούς. Οι συρμοί πλέον φτάνουν μέχρι τα Πατήσια και από Κηφισιά μέχρι το ΚΑΤ.

Photo credits (αρχείου): Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ