ΑΕΚ

Επιστροφή Βάργκας στην προπόνηση

Επιστροφή Βάργκας στην προπόνηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βενεζουελάνος μέσος, Ρόναλντ Βάργκας, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ μετά από ένα μήνα. Χτύπημα στο δάχτυλό του ποδιού του ο Μάνταλος.

Προς μεγάλη ικανοποίηση του Ζοσέ Μοράις, έχει αρχίσει να σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιο του, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες, που πλέον "καθάρισαν" από τις τιμωρίες τους και είναι ετοιμοπόλεμοι, ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ είδε και τον Ρόναλντ Βάργκας να επιστρέφει σήμερα (26/10) στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα με την θλάση. Και θα ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις, διεκδικώντας θέση τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας.

Κατά τα άλλα, ο Πέτρος Μάνταλος υποφέρει από ένα κτύπημα που δέχθηκε στο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Έκανε μόνο θεραπεία σήμερα, αλλά η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πάντως για να είναι σίγουρος ο Μοράις, θα περιμένει να δει τον Μάνταλο να μπαίνει στο γήπεδο στην αυριανή (27/10) προπόνηση.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ