ΑΕΚ

Επιστροφή στο… μέλλον (της)

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όταν ο Χιμένεθ και οι παίκτες του επιστρέψουν στα Σπάτα για δουλειά μετά το ρεπό θα ξέρουν αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, την βαθμολογία, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες.

Αυτό το σχεδόν τριήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν προγραμματισμένο, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν δεδομένο λόγω των εθνικών ομάδων.

Και η αλήθεια είναι πως και οι παίκτες το είχαν ανάγκη για να ξεκουραστούν αλλά και ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να ταξιδέψει στην Ισπανία για να περάσει χρόνο με την οικογένεια του μετά από καιρό.

Από την άλλη μεριά, είναι γεγονός πως και ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα αντάλλασσαν τις μέρες ξεκούρασης, με μια διαφορετική εξέλιξη από το ματς της Τούμπας και μετά. Όλο αυτό που έχει συμβεί, δεν αρέσει σε κανέναν στην Ένωση, παρόλο που έδωσε χρόνο για πολύτιμες ανάσες.

Όλοι στην ΑΕΚ θέλουν να παίξουν και πάλι μπάλα και αυτή τη δίψα την έβγαλαν και στα δυο φιλικά που έπαιξαν. Και την αυριανή (26/3) μέρα την περιμένουν με ανυπομονησία. Βλέπετε, όταν το απόγευμα θα πάνε ο Χιμένεθ και οι παίκτες της ΑΕΚ για δουλειά στα Σπάτα, θα έχουν ήδη μια εικόνα για το… μέλλον τους. Υπό την έννοια πως θα έχει παρθεί απόφαση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο και με μια ποια αγωνιστική. Ενώ πιθανότατα θα έχει βγει και η πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπερ σημαίνει πως στην ΑΕΚ θα ξέρουν αν και για ποιο παιχνίδι θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται, αλλά θα έχουν και μια εικόνα για την βαθμολογία. Και για όλους στην ομάδα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς όλη αυτή η αβεβαιότητα είχε κουράσει ψυχολογικά.

Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΕ

Επίσης στην αυριανή προπόνηση, ο Χιμένεθ θα έχει και μια εικόνα για τους δυο παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν με τραυματισμό την προηγούμενη εβδομάδα. Ήδη από την Παρασκευή (23/3), ο Σέρχιο Αραούχο έβγαλε ένα μέρος από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και αύριο αναμένεται να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που θα… ηρεμήσει τον Χιμένεθ, που θα ξέρει πως ο Αργεντινός φορ, είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος.

Όσο για τον Παναγιώτη Κονέ, ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Όμως από αύριο θα επιχειρήσει να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς. Επομένως και για την περίπτωση του Κονέ, ο Χιμένεθ αρχίσει από αύριο να έχει μια εικόνα. Κάτι που έχει σημασία, ειδικά για την περίπτωση που θα υπάρξει το προσεχές Σαββατοκύριακο, κανονικά αγωνιστική δράση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ