ΑΕΚ

Επιστροφή στην κορυφή για Τζεμπούρ

Επιστροφή στην κορυφή για Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας εγκαταλείπει την σκέψη να χρησιμοποιήσει ξανά τον Ράφικ Τζεμπούρ σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό. Επανέφερε και τον Αραβίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ στην αντίστοιχη θέση δεξιά ήταν ο Πλατέλλας.

Φαίνεται πως μετά απ’ όσα είδε ο Τραϊανός Δέλλας στο φιλικό της περασμένης Κυριακής(26/7) με την Κιέλτσε, εγκαταλείπει άμεσα την σκέψη να χρησιμοποιήσει ξανά τον Ράφικ Τζεμπούρ σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό.

Εκείνο που έδειξε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη σημερινή (28/7) πρωινή προπόνηση, είναι πως σκοπεύει να επαναφέρει τον Αλγερινό επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης. Και μάλιστα ξανά με τον Ρόναλντ Βάργκας σε ρόλο επιτελικού μέσου ακριβώς πίσω από τον Τζεμπούρ. Όπως δηλαδή έπαιξαν στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Επίσης, ο Δέλλας στη σημερινή (28/7) άσκηση τακτικής επανέφερε και τον Αραβίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ στην αντίστοιχη θέση δεξιά ήταν ο Πλατέλλας. Προφανώς αυτή θα είναι και η επιθετική διάταξη της μιας εκ των δυο ενδεκάδων που θα παρατάξει ο Δέλλας στο αυριανό (29/7) φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο τεχνικός της ΑΕΚ δούλεψε με τον Σιμόες και τον Κορδέρο ως δίδυμο στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Είναι μια δοκιμή που ο Δέλλας ήθελε να κάνει από το φιλικό με την Κίελτσε, αλλά ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου, του είχε χαλάσει τα σχέδια. Στο κέντρο της άμυνας κράτησε το δίδυμο Κολοβέτσιου και Άρθο, με τον Γκάλο δεξί μπακ και με τον Σοϊλέδη που πλέον είναι ετοιμοπόλεμος στην αντίστοιχη θέση αριστερά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ