ΑΕΚ

Επιστροφή στην κανονικότητα

Επιστροφή στην κανονικότητα
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια μόνο μια αλλαγή στο σχήμα σε σχέση με την πρεμιέρα, προσανατολίζεται ο Κετσπάγια ενόψει Βέροιας.

Από την στιγμή που ο Ούγκο Αλμέιδα για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και έπαιξε και στο δίτερμα, δεν τίθεται κανένα θέμα στον Τιμούρ Κετσπάγια για την θέση του φορ στο αυριανό (17/9) ματς στη Βέροια. Επίσης από την στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τέθηκε ξανά νοκ άουτ και εκτός αποστολής, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να μπει σε κανένα δίλημμα.

Η τετράδα της επίθεσης (ο φορ και οι τρεις από πίσω του) θα μείνει ως ήταν με την Ξάνθη και για το ματς με την Βέροια. Το ίδιο και η τετράδα της άμυνας, παρότι το δεξί άκρο με τον Γκάλο «έμπαζε» νερά την προηγούμενη Κυριακή. Ενώ η παρουσία του Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Η μοναδική αλλαγή που σκοπεύει να κάνει ο Κετσπάγια, είναι στα αμυντικά χαφ. Με επιστροφή στο… καθιερωμένο δίδυμο Σιμόες και Γιόχανσον. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Λαμπρόπουλου δίπλα στον Σουηδό, στο ματς με την Ξάνθη, αποτέλεσε μια μικρή έκπληξη. Όμως αφενός ο Σιμόες προερχόταν από τραυματισμόκαι του έλειπε ο ρυθμός. Αφετέρου ο Κετσπάγια θεώρησε πως για τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ο Λαμπρόπουλος θα έδινε περισσότερα.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ το δίδυμο του Σιμόες με τον Γιόχανσον αποτελεί την βάση του αγωνιστικού οικοδομήματος της ομάδας. Άλλωστε ο Λαμπρόπουλος έτσι κι αλλιώς δεν είναι καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, παρόλο που δουλεύει σκληρά για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου ρόλου. Για το ματς όμως στην Βέροια, όπως φάνηκε και στο χθεσινό (15/9), ο Κετσπάγια προσανατολίζεται σε επιστροφή στην… κανονικότητα, στις θέσεις των αμυντικών χαφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ