ΑΕΚ

Επιστροφή στην... κανονικότητα χωρίς Τσιγκρίνσκι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να επιστρέψουν στην… κανονικότητα τους. Χωρίς Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η σημερινή (14/03) προπόνηση, καθώς ο Ουκρανός παραμένει τραυματίας.

Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, μετά τα γεγονότα της Τούμπας, η ατμόσφαιρα ήταν λίγο περίεργη. Ο Μανόλο Χιμένεθ το έβλεπε στα μάτια των ποδοσφαιριστών του, πόσο επηρεασμένοι ήταν απ’ όλο αυτό που είχαν ζήσει. Εξ ου και τους προέτρεψε να προσπαθήσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι μόνο στη δουλειά τους.

Ρεπό χθες (13/03) θα έδινε έτσι κι αλλιώς, αλλά υπήρχε πλέον και ένας λόγος παραπάνω. Σήμερα (14/03) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα για δουλειά και φάνηκε πως έχουν αρχίσει την προσπάθεια να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους.

Προφανώς και παραμένει στις συζητήσεις των παικτών της ΑΕΚ και όλα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά και όλα όσα πρόκειται να γίνουν. Όμως φαίνεται να αρχίζουν να βρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από την "μάχη" της Τούμπας δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, εξακολούθησε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Πλέον δεν έχει λόγο να βιαστεί να επιστρέψει ο Ουκρανός στόπερ, καθώς δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ