ΑΕΚ

Επιστροφή στα Σπάτα με θέα… Σεβίλλη

Επιστροφή στα Σπάτα με θέα… Σεβίλλη
Βάργκας Βούρος Ανδρεόπουλος INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκουράστηκαν και πλέον είναι έτοιμοι για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ.

Ένα ολόκληρο 24ώρο είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να συνέλθουν από τις 17 μέρες σκληρής δουλειάς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα. Η αποστολή επέστρεψε χθες (6/8) νωρίς το μεσημέρι από την Πολωνία και ο Τραϊανός Δέλλας άφησε τους παίκτες του ελεύθερους μέχρι και σήμερα (7/8) το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες στα Σπάτα για προπόνηση και φυσικά το μυαλό τους είναι στο μεγάλο φιλικό του Σαββάτου (8/8 – 21.00) με την Σεβίλλη. Για τον Δέλλα το πιο σημαντικό είναι να διαπιστώσει στη σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση είναι ο Ρόναλντ Βάργκας.

Με βάση την εικόνα που έδειξε ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός στις προπονήσεις στην Πολωνία την περασμένη Δευτέρα (3/8) και Τρίτη (4/8), το πιο πιθανό είναι πως θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν σήμερα (7/8) στα Σπάτα αλλά δεν θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται την παραμονή επίσημου αγώνα. Το ραντεβού για συγκέντρωση είναι το Σάββατο (8/8) νωρίς για γεύμα και θεωρία και κατόπιν αναχώρηση για το ΟΑΚΑ.

Όσο για την Σεβίλλη, καταφτάνει απόψε (7/8) μ’ όλα της τα αστέρια, πολλούς επισήμους αλλά και ακόμα περισσότερους δημοσιογράφους. Οι Ισπανοί, που βλέπουν το ματς με την ΑΕΚ ως γενική πρόβα πριν από το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, θα κάνουν ένα ξεμούδιασμα αύριο (8/8) το πρωί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ