ΑΕΚ

Επιστροφή σε… άδεια Σπάτα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με πολλές απουσίες ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ μετά το ρεπό. Ανησυχία για τον Βράνιες.

Παρά το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν και πάλι δουλειά σήμερα (9/10), μετά το σχεδόν τριήμερο ρεπό, η ουσιαστική προετοιμασία για το ματς της Κυριακής(15/10) με την Ξάνθη, δεν μπορεί να ξεκινήσει μέχρι να επιστρέψουν στα Σπάτα οι διεθνείς.

Άλλωστε εκτός από τους οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες, ειδικά στη σημερινή προπόνηση το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ ήταν τεράστιο.

Ο Γιακουμάκης, ο Τσιγκρίνσκι, ο Τσόσιτς και ο Λόπες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Και οι τρεις πρώτοι δεδομένα θα απουσιάσουν από την Ξάνθη και όσο ο Πορτογάλος μπακ δεν ανεβάζει ρυθμούς, τόσο υπάρχει ανησυχία πως δεν θα προλάβει ούτε το κυριακάτικο ματς. Επίσης ο Κλωναρίδης με τον Γιαννούτσο υποφέρουν από ίωση και δεν προπονήθηκαν καθόλου. Ενώ ο Αραούχο ζήτησε και πήρε μια επιπλέον ημέρα άδειας.

Με λίγα λόγια, ο Χιμένεθ μετρούσε συνολικά 15 απουσίες, στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΝΙΕΣ

Πάντως εκτός απ’ όσα γίνονται στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του και όσα κάνουν οι διεθνείς με τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Μάλιστα έχει προκύψει μια μικρή ανησυχία με τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Γιαν Βερτόνγκεν στο ματς του Σαββάτου (7/10). Το παιχνίδι ο Βράνιες το έβγαλε κανονικά. Όμως στη σημερινή (9/10) προπόνηση της Βοσνίας στο Ταλίν, ενόψει του παιχνιδιού με την Εσθονία, ο αμυντικός της ΑΕΚ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις χαμηλά στον αστράγαλο. Και μένει να φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ωστόσο με την πρώτη εκτίμηση, δεν φαίνεται να είναι μεγάλη ζημιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ