ΑΕΚ

Επιστροφή Μίλο και συνάντηση με Μπάγεβιτς και Δέλλα

Επιστροφή Μίλο και συνάντηση με Μπάγεβιτς και Δέλλα

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε από την Πορτογαλία με γεμάτο το μπλοκάκι του και αυτό που απομένει είναι να συναντηθεί με τους Μπάγεβιτς για Δέλλα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Στην Πορτογαλία από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε αγώνες και ποδοσφαιριστές που είχε στη λίστα του.

Στην Ένωση βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού αλλά και ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στη μεσαία γραμμή, με τον Μίλο να έχει άμεσα ραντεβού με τους δύο άνδρες ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Η περίπτωση του Αλεξάντρο είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την επίθεση της ΑΕΚ, όμως για τη θέση στην άμυνα οι Κιτρινόμαυροι δεν αποκλείουν και παίκτες από την ελληνική αγορά.

Λαμπρόπουλος ή Ρόβας για δεξί μπακ

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Νίκος Γεωργέας έμεινε εκτός αποστολής, με τον Δέλλα να τσεκάρει για το δεξί άκρο της άμυνας τους Λαμπρόπουλο και Ρόβα.

Ο Φούλης ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε τη θέση του Μπακάκη στο ματς κόντρα στην Ερμιονίδα, ωστόσο ο Δέλλας αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής ενόψει του ματς της Τετάρτης κόντρας στον Φωστήρα. Αυτό σημαίνει ότι η θέση του δεξιού μπακ παραμένει άδεια, με τον Κολοσσό να τσεκάρει νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΚ χρησιμοποίησε δεξιά τόσο τον Ρόβα, όσο και τον Λαμπρόπουλο, δείχνοντας ότι έχει δίλημμα για το ποιον από τους δύο θα χρησιμοποιήσει.

Βέβαια, η παρουσία του Σβάρνα στην αποστολή της Ένωσης δείχνει ότι ο Λαμπρόπουλος έχει τον πρώτο λόγω για τη θέση του δεξιού μπακ, με τον Σαρρή να αγωνίζεται ως στόπερ και τον Σβάρνα να είναι ο αναπληρωματικός σέντερ μπακ του Δικεφάλου.

Όλα θα κριθούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Δέλλα να ξεκαθαρίζει όλα όσα έχει στο μυαλό του σχετικά με το ματς κόντρα στον Φωστήρα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ