ΑΕΚ

Επιστροφή με Μασούντ και προβλήματα

Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ο ΣΟΤΖΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με ένα νέο πρόσωπο τον Σοτζέι Μασούντ αλλά και προβλήματα, επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπόνηση, μετά την εορταστική άδεια.

Όπως όλα τα ωραία, έτσι και η εορταστική άδεια που είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τελείωσε γρήγορα. Και οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν το πρωί στα Σπάτα για να πιάσουν και πάλι δουλειά.

Μ' ένα νέο πρόσωπο να δίνει το παρών. Ο Σοτζέι Μασούντ ήταν κανονικά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Και μάλιστα σε, τηρουμένων των δεδομένων, υψηλούς ρυθμούς.

Ωστόσο, εκτός από το ντεμπούτο του Ιρανού, η πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα είχε και ζητήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο Μάρκο Λιβάγια υποφέρει από εμπύρετη αμυγδαλίτιδα και χρειάστηκε να απουσιάσει.

Επίσης με ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησαν τόσο ο Ούρος Τσόσιτς όσο και ο Όγκνιεν Βράνιες, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει απολύτως τους τραυματισμούς τους.

Πάντως μέσα στις επόμενες μέρες, είναι πιθανό να ανεβάσουν ρυθμούς, για να φανεί αν κάποιος εκ των δυο έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα παιχνίδι από το οποίο έτσι κι αλλιώς θα απουσιάσει ο Αντρέ Σιμόες που υποφέρει από θλάση και έκανε σήμερα μόνο θεραπεία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ