ΑΕΚ

Επιστροφή Μασούντ στην εθνική "βλέπουν" στο Ιράν

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Μασούντ στην εθνική είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, σύμφωνα με τους Ιρανούς. Δείτε το post που έκανε ο Κάρλος Κεϊρόζ για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. (PHOTO).

Εκτός εθνικής Ιράν παραμένει τους τελευταίους οκτώ μήνες ο Μασούντ Σοτζέι. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Πανιωνίου απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του.

Η προ ημερών παρουσία του Κάρλος Κεϊρόζ στην Αθήνα, αλλά και το post που έκανε στη σελίδα του στο facebook για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, οδηγούν τους Ιρανούς στο συμπέρασμα πως η επιστροφή του Μασούντ στην εθνική είναι θέμα χρόνου.

"Μπράβο Μασούντ, τώρα ηγέτης στην ελληνική Λίγκα" έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο ομοσπονδιακός προπονητής του Ιράν. "Ο Μασούντ είναι πλέον πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στην εθνική" σημειώνεται στο " khabaronline.ir".

Παρεμπιπτόντως, την περασμένη Κυριακή (4/3) ο Κεϊρόζ, εκτός από το ΑΕΚ - Πανιώνιος, όπου παρακολούθησε τον Μασούντ, βρέθηκε λίγο μετά και στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου παρέα με τον Κριστιάν Καρεμπέ είδε τις προσπάθειες των Ανσαριφάρντ - Χατζισαφί στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ