ΑΕΚ

Επιστροφή "κλειδί" για τις εξελίξεις

Επιστροφή "κλειδί" για τις εξελίξεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και η ΑΕΚ προχωρά στην επόμενη μεταγραφική της κίνηση. Κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Μπαλντέ.

Ο αρχικός προγραμματισμός του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν να αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές στην γενέτειρά του, την Πέμπτη 8 Ιουνίου. Ωστόσο την επόμενη μέρα ξέσπασε η πρώτη μεταγραφική «καταιγίδα» με την απόκτηση του Μπάρκα και του Τσιγκρίνσκι. Και έτσι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, έφυγε από την Αθήνα τρεις μέρες αργότερα απ’ ότι αρχικά είχε προγραμματίσει.

Μάλιστα, αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ για το αεροδρόμιο, όταν πλέον είχε υπάρξει πλήρης συμφωνία με τους μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι και η υπόθεση είχε κλείσει θετικά. Από τότε μέχρι και τώρα, εν τη απουσία του Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ δεν προχώρησε σ’ άλλη μεταγραφή. Προφανώς και δεν ήταν τυχαίο. Κάτι που δίνει ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή (23/6) επιστροφή του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ στην Αθήνα, ως προς το «ξεκλείδωμα» των μεταγραφικών εξελίξεων.

Προφανώς και πλέον στην Ένωση ξέρουν πως για να κλείσουν κάποιες από τις εκκρεμότητες, θα πρέπει να «τρέξουν». Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει η πρόθεση να κλείσει τουλάχιστον μια μεταγραφή, πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και με την επιστροφή του Μπάγεβιτς, ενδεχομένως ακόμα και σήμερα να υπάρξει σύσκεψη… κορυφής στην Ένωση, με την παρουσία του Κετσπάγια, του Μιλοβάνοβιτς και του Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για μια ή ακόμα και δυο κινήσεις, που θα προχωρήσουν άμεσα.

Κερδίζει έδαφος ο Μπαλντέ

Θεωρητικά η απόκτηση σέντερ φορ, είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Επομένως είναι πιθανό ι άνθρωποι της ΑΕΚ αυτή την κίνηση να θέσουν επί τάπητος στη σύσκεψη που θα γίνει. Οι τελευταίες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η περίπτωση του Ιμπράχιμα Μπαλντέ κερδίζει έδαφος. Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος είναι ελεύθερος από την Κράσνονταρ και παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από ισπανικές ομάδες (ο Μπαλντέ έχει περάσει από την ιβηρική), ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά.

Και είναι πιθανό η ΑΕΚ να επαναπροσεγγίσει μια περίπτωση, που κοιτάζει ήδη από τον περασμένο Γενάρη. Πάντως στην κιτρινόμαυρη λίστα, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα φορ, που ακόμα δεν έχει βγει στον… αέρα. Αντίθετα φαίνεται να χάνει έδαφος η περίπτωση του Τζούριτς, χωρίς πάντως να βγαίνει από την λίστα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ