ΑΕΚ

Επιστροφή για Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα

Επιστροφή για Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή για το ματς με την Λάρισα (26/2, 15:00) και τον Τσιγκρίνσκι και τον Αλμέιδα. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ισπανού προπονητή.

Τέσσερις ολόκληρους μήνες μετρούσε εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, λόγω συνεχόμενων προβλημάτων τραυματισμού. Ενώ περισσότερο από έναν μήνα, απουσιάζει ο Ούγκο Αλμέιδα που υπέφερε από πρόβλημα στη μέση.

Τώρα αμφότεροι είναι πανέτοιμοι και ο Μανόλο Χιμένεθ τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό (26/2) ματς με την Λάρισα. Μάλιστα είναι πιθανό ο Τσιγκρίνσκι να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Αλμέιδα.

Πάντως το γεγονός πως ο Χιμένεθ επέλεξε να έχει και τον Πορτογάλο φορ στην αποστολή, σημαίνει πως στο μυαλό του έχει ένα σχήμα μ' έναν δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Αραούχο. Όπως είχε κάνει στο ματς με την Βέροια, που ο Αργεντινός φορ, είχε παίξει μαζί με τον Πέκχαρτ στην γραμμή κρούσης.

Κατά τα άλλα ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον Ογκνιέν Βράνιες περισσότερο για λόγους ξεκούρασης, μιας και ο παίκτης ήδη από χθες (24/2) έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Πατίτο και Γκάλο, αλλά και ο τιμωρημένος Μπακασέτας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λάρισα: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πέκχαρτ, Αλμέιδα, Αραούχο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ